RPE – ICH BV

RPE srl

RPE magneetventielen en afsluiters

ICH BV is uw specialist voor RPE ventielen, flowcontrol, waterreduceers en Vending ventielen. RPE kunststof waterventielen en koffieventielen. Maar ook de waterventielen voor land- en tuinbouw zijn de hoogste standaard in deze branche.

De hoogwaardige kunststoffen en ventielconstructies maken RPE srl als een belangrijke leverancier voor de Vending markt, alsmede voor low-cost industriële drinkwater en flowcontrol toepassingen.

rpe_magneetventiel_afsluiters
rpe_srl_banner_
product_certificaten_logo_rpe

RPE srl geschiedenis

RPE biedt producten voor koffiezetmachines en essresso-machines, ijsmachines, ontladers, industriële wasmachines voor het wassen van apparatuur, elektronische kranen en aan professionele distributeurs en aannemers voor kleine en grote irrigatiesystemen.

Deze RPE ventielen worden voor zeer veel uiteenlopende toepassingen ingezet. De vele miljoenen waterventielen die per jaar worden geproduceerd hebben een hoge kwaliteit. Er zijn zeer veel opties en variaties, daarin blinkt het RPE leveringsprogramma in uit.


Geschiedenis

Opgericht in 1972 door de hand en visie van Giuliano Ravazzani, die al vroeg begon met het bouwen van elektronische sloten en daarna met de ontwikkeling van magneetventielen. Daarmee werd de basis gelegd voor een succesvol en kwaliteitsgericht bedrijf.

Dit bedrijf ontwerpt en vervaardigt momenteel elk onderdeel dat in solenoïdes en kleppen gaat. RPE-producten worden niet alleen in Italië, maar over de hele wereld gedistribueerd, met meer dan 40 jaar uitstekende groei en erkenning.

RPE Srl werd opgericht in 1979. De bedrijfsactiviteit van het bedrijf omvat de productie van kleppen, filters en andere elektrische regelaars voor irrigatiesystemen, huishoudelijke apparaten en waterdispensers.

Certificaten
RPE erkent kwaliteitsmanagement als een topprioriteit. Het beheren en verbeteren van kwaliteitsnormen is essentieel voor het bereiken van de doelstellingen die de markt vereist en voor de positieve ontwikkeling van onze producten.

Daarom heeft RPE het Quality Management System geïmplementeerd, een UNI EN ISO-norm 9001: 2015. Dit systeem beheert de organisatiestructuur, het proces, de middelen en de documentatie die nodig zijn om de excellentie te behouden die is vastgelegd in het bedrijfsbeleid van RPE.

RPE srl Assortiment

rpe_magneetventiel_r

Magneetventiel R

Koffie & Thee machines, ijsmachines, Food applicaties, Hot tubs, Water dispensers en Huishoud applicaties.

rpe_ru_universeel

RU Universeel

De RU-serie bestaat uit een magneetventiel, reduceer, flowmeter, filter, thermostaat en een aantal soorten verbindingen.

rpe_magneetventiel_r_mini

Magneetventiel R Mini

Koffie & Thee machines, Ijs machines, Food applicaties, Hot tubs, Water dispensers en Huishoud applicaties.

rpe_kunststof_magneetventiel

Kunststof magneetventiel

Dit kunststof magneetventiel is speciaal ontwikkeld voor de land- en tuinbouw. Deze kleppen hebben een versterkt polyamide huis en een membraan van NBR.

rpe_magneetventiel_d

Magneetventiel D

Waterkoelers, koffie & espresso automaten, schoonmaak- en stoom machines, whirlpool- en douche installaties.

filter_flowmeter_reduceer

Filter | Flowmeter | Reduceer

RPE’s flowmeter, reduceer en filter oplossingen zijn in alle andere RPE series te vinden. Overal inzetbaar en in een veelvoud aan uitvoeringen en afdichtingen.

rpe_koffieventiel

Koffieventiel T

Deze RPE-serie koffieventiel T is speciaal ontwikkeld voor de koffie water dispenser markt. Bijna alle vending producenten passen RPE magneetventielen toe in hun apparatuur.

rpe_dispenser

Dispenser | Modulair | Dual

Dispenser, modulair en dual series zijn te gebruiken voor vending machines in de water- of juicemarkt. Zo hebben deze basis ventiel blokken een enorme hoeveelheid aan mogelijkheden.

rpe_magneetventiel_vending

Magneetventiel Vending

Deze RPE Kunststof magneetventielen zijn speciaal ontwikkeld voor hoge temperaturen of andere speciale toepassingen in de dispenser markt. Ze reinigen zichzelf en zijn makkelijke te onderhouden.

rpe_magneetventiel_micro

Magneetventiel MICRO

Micro magneetventielen zijn cartridge ventielen die ergens in geïntegreerd kunnen worden. Deze serie is direct integreerbaar in een machine of toepassing waardoor een zeer compacte bouw mogelijk is.

rpe_cartridges

Cartridges

Deze cartridges zijn in watersystemen toepasbaar. Zo zijn ze verkrijgbaar met terugslagklep en stroombegrenzer.

rpe_spoel

Spoelen

Voor elke serie magneetventielen zijn er losse spoelen verkrijgbaar. Staat de spoel die u nodig bent er niet bij? Informeert u naar de mogelijkheden.

rpe_accessoires

Accessoires

Bevestigingen, membranen, filters, fittingen, Flow regulators, Flow restrictors en terugslagkleppen.

rpe_irrigatie_besturing

Irrigatie besturing

Timer met LED instelbaar debiet.

rpe_irrigatieset

Irrigatieset

Bio - Druppelirrigatieset