Meerdere vacatures nieuwe vestiging

Wie zijn wij

ICH BV is dé importeur van grote merken in pneumatiek en afsluiters. Met bijna 25 jaar ervaring zijn we een begrip in de Nederlandse pneumatiekmarkt. Pneumatiek is een aandrijvingstechniek op basis van perslucht. Een aantal jaar geleden bleek er steeds meer behoefte te zijn aan maatwerk en pre-assembly. Dit maakt het voor klanten makkelijker om onderdelen te plaatsen in bijv. machines of automaten. Om dit te realiseren werd De-Engineer in het leven geroepen. De-Engineer begon als afdeling binnen ICH BV en is sinds begin dit jaar opgericht als zelfstandige BV.  Het is nu tijd voor de volgende stap en daarom is er een stuk grond op het bedrijventerrein ‘Buitenvaart’ tussen Hoogeveen en Hollandscheveld gekocht. Binnenkort begint hier de bouw van een pand voor assemblage en productie. 

Wie zoeken wij

Wij zoeken enthousiast en gemotiveerd personeel, waarbij het niet draait om een diploma, maar om interesse, ervaring en motivatie. Ben je op zoek naar een nieuwe baan, maar heb je niet de juiste papieren of helemaal geen diploma? Dit hoeft geen probleem te zijn, mits je genoeg gemotiveerd bent en/of ervaring hebt. 

Staat jouw gewenste baan er niet tussen? Wie weet zijn we binnenkort op zoek naar nieuwe collega’s voor andere functies. Voel je dus vrij om een open sollicitatie te sturen met CV en motivatiebrief naar josephine@ichbv.nl en wellicht nemen we contact met je op.