Orderadministratie - ICH BV

Vacature Orderadministratie

We zijn per direct op zoek naar een medewerker orderadministratie. Een leuke functie waarbij je voornamelijk administratieve en een deel commerciële taken hebt. Zo werk je veel samen met o.a. de afdelingen verkoop en inkoop en de andere schakels in de logistieke keten. Daarnaast sta je regelmatig in contact met de klant. Dit maakt een werkdag nóg afwisselender en leuker.

Een kleine greep uit jouw werkzaamheden

•Controleren en verwerken van orders in het systeem
•Telefonisch klantvragen beantwoorden over o.a. levertijd
•Je constateert knelpunten en/of leveringsproblemen en lost deze in overleg op.
•Signaleren van verkoopkansen

Wie ben jij?

Enthousiast, oplossingsgericht en klantvriendelijk. Daarnaast ben je een organisator: goed in plannen, communicatief sterk en collegiaal. Kortom: een echte aanpakker! Heb je affiniteit met techniek en wil je fulltime aan de slag, dan heb je een streepje voor. Ook zou het ideaal zijn wanneer je meerdere talen spreekt. Goede beheersing van de Engelse taal is een must-have, evenals basis computervaardigheden

Wie zijn wij?

ICH BV is dé importeur van grote merken in pneumatiek en afsluiters. Met bijna 25 jaar ervaring zijn we een begrip in de Nederlandse pneumatiekmarkt. Dit is een aandrijvingstechniek op basis van perslucht. Wij zien onszelf als een vitaal familiebedrijf: een informele en platte organisatie waar werkgeluk op nummer één staat. Bekijk ook eens onze kernwaarden om te zien of je goed bij ons past. 

Wat bieden wij?

ICH biedt een afwisselende en uitdagende baan, met een breed scala aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals sporten in onze eigen sportzaal, avontuurlijke teamuitjes en trainingen. 

Ben jij de enthousiaste collega die ons team komt versterken? Stuur dan je motivatiebrief en cv via e-mail naar josephine@ichbv.nl

ICH wenst niet benaderd te worden door uitzendbureau’s, recruiters en andere derde partijen.

We hopen snel van je te horen!