Technisch Sales Support Specialist – ICH BV
Vacature

Vacature: Technisch Sales Support Specialist

Technisch Sales Support Specialist

Heb jij een opleiding afgerond in de richting van techniek en beschik jij over commerciële vaardigheden? Werk je doelgericht, vind je het leuk om in gesprek te zijn met klanten en zie jij commerciële kansen? Lees dan vooral verder, want ICH BV is op zoek naar een fulltime Technisch Sales Support Specialist.

Een greep uit de werkzaamheden:
– Ondersteunen van je collega’s en klanten met jouw technische kennis;
– Behandelen van technische aanvragen;
– Maken en opvolgen van offertes;
– Je klanten blij maken met de juiste oplossing;
– Meewerken aan het halen van de gestelde targets, welke beloond worden met teamuitjes.

Wie ben jij ?
De functietitel is een omschrijving van jou: je vindt het fijn om klanten te woord te staan en je collega’s te helpen. Hierin komt jouw technische en commerciële kennis nadrukkelijk naar voren. In gesprekken breng jij structuur en rust aan, iets wat je geleerd hebt door ervaring in het vak van sales. Spreken en schrijven in zowel vloeiend Nederlands en Engels is geen enkel probleem.

Wie zijn wij?
Wanneer iemand vraagt wat wij doen, dan zeggen wij dat we lucht verkopen. Wij zijn namelijk dé specialist in pneumatiek en afsluiter techniek. Wij zien onszelf als een vitaal familiebedrijf: een informele en platte organisatie waar werkgeluk op nummer één staat. Recentelijk is er een tweede BV opgericht: De-Engineer BV. De-Engineer houdt zich bezig met ontwikkeling en productie van industriële componenten voor klant-specifieke oplossingen.

Wat bieden wij?
ICH BV biedt een afwisselende baan in een enthousiast en gedreven team onder goede arbeidsvoorwaarden. Zo is, afhankelijk van kennis en ervaring, het salaris tussen de 2.000 en 4.000 euro bruto per maand en kun je sporten in onze eigen sportzaal, ga je op avontuurlijke teamuitjes en kun je jaarlijks trainingen volgen.

Ben jij de enthousiaste collega die ons team komt versterken? Stuur dan je motivatiebrief en cv via e-mail naar josephine@ichbv.nl.

ICH wenst niet benaderd te worden door uitzendbureaus, recruiters en andere derde partijen.