Vacature Magazijnmedewerker - ICH BV
Vacature

Het betreft een fulltime functie (40 uur), beschikbaar per 1 augustus 2022. 

Vacature Magazijnmedewerker

Een aanpakker, in letterlijke en figuurlijke zin, is wat wij zoeken bij ICH. Samen met je directe collega ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse werkzaamheden in het magazijn. Dit bevat onder andere:

• In ontvangst nemen, inboeken en inruimen van de ontvangen goederen.
• Kwaliteitsbeoordeling van de ontvangen goederen;
• Picken, inpakken en verzendklaar maken van bestellingen;
• Zorgen dat de juiste artikelen bij de juiste klant terechtkomen;

Wie ben jij?
Hoewel werkervaring als Magazijnmedewerker erg prettig is, vinden wij het vooral belangrijk dat je goed binnen het team past. Bovendien moet er nauwkeurig gewerkt worden, zodat wij zeker weten dat onze klanten de juiste pakketten ontvangen. Als je affiniteit hebt met techniek is dat een pré.  

Wie zijn wij?
Wanneer iemand vraagt wat wij doen, dan zeggen wij dat we lucht verkopen. Wij zijn namelijk dé specialist in pneumatiek en afsluiter techniek. Wij zien onszelf als een vitaal familiebedrijf: een informele en platte organisatie waar werkgeluk op nummer één staat.   

Wat bieden wij?
ICH biedt een afwisselende en uitdagende baan, met een breed scala aan secundaire arbeidsvoorwaarden: sporten in onze eigen sportzaal, avontuurlijke teamuitjes en trainingen. Daarnaast start de werkdag op een door jouw gekozen tijdstip. Heb je ’s ochtends andere verplichtingen of begin je liever op tijd? Geen probleem, bij ICH beginnen we tussen 7:30 – 9:00.

Ben jij de enthousiaste collega die ons team komt versterken? Stuur dan je cv en korte motivatiebrief via e-mail naar josephine@ichbv.nl
Reageren kan tot en met 10 juni 2022. ICH BV wenst niet benaderd te worden door uitzendbureau’s, recruiters en andere partijen.

We hopen snel van je te horen!