Over ons

Tijdlijn ICH BV

 • 2019 - Nieuwe directie

  Nieuwe bezems vegen schoon, ook bij ICH wordt er van meet af aan een vernieuwde koers bedacht. Senior treed terug als dagelijkse leiding en de jongste zoon Bryan neemt het roer over als directeur. De nieuwe website, nieuwe structuur worden medio 2019 geactualiseerd.

 • pand_adjust-it

  2019 - Adjust-It

  Ajust-it betrekt haar eigen kantoor in het nieuwe pand. Er worden afspraken gemaakt over de dienstverlening die dit gespecialiseerde ICT bedrijf levert aan ICH BV. Adjust-it heeft meer dan 10 jaar ervaring met King Business Software, integraties en koppelingen tussen platformen en beheert een King koppeling.

 • Tweede_pand_Ichbv

  2018 - Tweede pand met magazijn

  Een lang gekoesterde wens gaat in vervulling, een eigen assemblage en productiefaciliteit wordt gerealiseerd. Het pand met een interne vergaderruimte een eigen sportruimte, kantine, keuken en spelruimte.

 • Logo-De-Engineer

  2017 - De Engineer

  If you can dream it, we can built it!
  Met meer ruimte en middelen, met nog meer know-how en een Development engineer is begonnen met het zelf ontwerpen, van het combineren van toepassingen en assemblage, vormen die voorheen onmogelijk waren.
  Door componenten integratie, wordt een groot financieel voordeel bereikt.

 • Bouw_eerste_pand_ICH

  2012 - Nieuwe kantoren en groter magazijn

  De webshopstructuur slaat aan en werpt vruchten af waardoor er meer personeel nodig is. Er wordt besloten om over de bestaande bouw heen te bouwen. Het kantoor met 20 werkplekken is klaar. De oppervlakte van het magazijn werd verdubbeld en alle voorraad werd opnieuw ingeregeld en op bar-code overgezet. Van artikelen zoeken werd het snel leveren uit een courante voorraad.

 • rpe logo

  2009 - RPE Kunststof ventielen

  RPE besluit in 2009 om zijn verkoopactiviteiten via ICH BV te laten plaatsvinden. Een zeer breed en toegankelijk programma van afsluiters in kunststof voor de Vending industrie. RPE kunststof waterventielen en koffieventielen, maar ook de waterventielen voor land- en tuinbouw zijn de hoogste standaard in deze branche.

 • 2007 - Eerste verbouwing nieuwe kantoren

  Er worden 10 nieuwe werkplekken gerealiseerd, achter het bestaande kantoor. In de bouw wordt rekening gehouden dat er over 5 jaar weer een uitbreiding komt.

 • oude_webshop_ichbv

  2003 - Pneumatiek webshop

  Na enkele jaren regionaal te hebben gedraaid wordt er gekozen voor een groter bereik. De webshops komen in zwang en er wordt gekozen voor een grotere professionele administratie. KING werd uitgedacht en op eigen kracht uitgewerkt met een duidelijke eigen identiteit.

  Strategische keuze om jaren mee te kunnen gaan. Het concept: beter vindbaar en meer technische informatie ter beschikking van de klant

 • m&m_logo

  2000 - M&M International afsluiters

  In december wordt door M&M in Bergamo de vertegenwoordiging verleend voor de verkoopt van de afsluiters. Het bedrijf wordt daarmee ook afsluiter specialist. Het merk wordt al meer dan 15 jaar verkocht door Koops (sr). ICH is exclusief dealer het aanspreekpunt voor technische vragen of OEM oplossingen.

 • eerste_stap_internet

  2000 - Het internet op

  Medio 2000 tot 2005 worden er honderden domeinnamen vastgelegd door vader en zoon. Stephan Koops komt in 2004 erbij en begint de afdeling ICT met vernieuwde inzichten over internet marketing. De eerste website heet pneumatic.nl en daarom heen worden er leverprogramma’s bij gezocht.

  Ook worden er andere kleine bedrijfjes opgericht waaronder in de turnsport Janneke die gaat beheren. De omzet begint een serieuze weg in te slaan en daarom wordt Danielle aangetrokken om de boekhouding vorm te geven

 • pneumatiek_specialist_vroeger

  1999 - Pneumatiek Specialist

  Er worden reclame campagnes en marketing plannetjes bedacht. Origa-Hoerbiger, Univer pneumatiek en SMC kiezen ICH om zich te laten vertegenwoordigen in het noorden als steunpunt.

  Door deelname op technische beurzen in het hoge noorden krijgt het bedrijf bekendheid. Josephine, de oudste dochter, begint als verkoper om Klaas in de buitendienst te ondersteunen.

 • Google-streetview-ICH-juli 2009

  1999 - Het ontstaan van ICH BV

  ICH werd opgericht door Klaas Koops en zijn vrouw Mirjam van de Laar in 1998. Een bedrijfsplan wordt geschreven. Met één fax en 2 computers wordt het bedrijf gestart. Er werd eerst gekozen voor een VOF als bedrijfsvorm.

  Op het lokale bedrijven terrein werd een klein kantoor gebouwd en werd de start gemaakt naar een professionele verkooporganisatie. Pneumatiek, lineair techniek en magneetventielen zijn producten die op de markt worden gebracht.