SMC Support Software - ICH BV

SMC Support Software

Weet u niet precies welk artikel u nodig heeft? Gebruik dan de support software van SMC. Na het invullen van de parameters wordt er een opsomming gegeven van mogelijke artikelen. Alle software is gratis te downloaden. Lees vóór gebruik van deze software de disclaimer onderaan deze pagina.

Klemcilinder – Power Clamp cylinder
Met deze tool kunt u een optimale maat van de klemcilinder selecteren voor het spannen van werkstukken.

Drukversterker – Booster regulator
Wanneer er gedeeltelijk perslucht nodig is, kunt u met behulp van deze tool een optimale grootte van de drukversterker selecteren om lagedruklucht te stimuleren.

FRL-perslucht conditionering 
Met deze tool kunt u een optimale luchtcombinatie selecteren, die apparatuur combineert voor het verwijderen van vreemde stoffen en vocht in de perslucht, drukaanpassing en smering.

Circulatiekoeler
Met deze tool kunt u de juiste afmeting berekenen voor een circulatiekoeler (link). Met een circulatiekoeler wordt lucht met een hoge temperatuur gekoeld en vervolgens afgekoeld naar een compressor (link). 

Koeldroger
Met deze tool kunt u een optimale grootte van de gekoelde luchtdroger selecteren om vocht in perslucht te verwijderen, waardoor pneumatische apparatuur uitvalt.

Persluchttank
Met deze tool kunt u een optimale grootte van de persluchttank selecteren voor drukaccumulatie om het tekort aan luchttoevoer te compenseren.

Afbeeldingen ter illustratie

FRL-perslucht conditionering

Circulatiekoeler

Let op!

De meet- en berekeningsresultaten die met deze software worden verkregen, kunnen verschillen van de resultaten die zijn verkregen met daadwerkelijke apparatuur. Lees bij het gebruik van apparatuur in deze software de “Veiligheidsinstructies”, “Voorzorgsmaatregelen”, “Specifieke productvoorzorgsmaatregelen” en “Specificaties” die worden beschreven in de handleiding van de apparatuur. Deze software en de apparatuur die erin is opgenomen, kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

ICH biedt geen garantie voor de kwaliteit van deze software, met inbegrip van de nauwkeurigheid van de afmetingen en berekeningsresultaten die met deze software zijn verkregen. ICH is niet verantwoordelijk voor enige schade die is opgelopen bij het gebruik van deze software.

SMC Support Software

SMC Support Software Weet u niet precies welk artikel u nodig heeft? Gebruik dan de support software van SMC. Na het invullen van de parameters

Lees verder »
RL-Sizing tool zuigerstangloze cilinder

Parker RL-Sizing tool

RL-Sizing tool zuigerstangloze cilinder Met de RL-Sizing tool van Parker vindt u de juiste zuigerstangloze cilinder binnen enkele seconden. Tijdrovende berekeningen van statische en dynamische

Lees verder »