Vacature Engineer

ICH BV heeft binnen haar structuren met spoed meerdere engineers nodig. De inrichting van de nieuwe productielocatie en het nieuwe product voor een wereldwijde toepassing vragen om meerdere engineering collega’s die helpen bij deze ontwikkelingen.

Engineer(s) gezocht!

ICH BV is een familiebedrijf die pneumatiek en afsluiters verkoopt. Binnen ICH worden eigen producten ontwikkeld met daarnaast assemblage en samenstellingen voor klanten die de expertise missen om zelf producten te realiseren, waardoor De-Engineer is ontstaan. De-Engineer bestaat momenteel uit drie engineers. (Nu is dit een zelfstandige werkmaatschappij die verschillende engineeringsopdrachten uitvoert voor de industrie, zoals de vending en de landbouw). 

Naast de implementatie van eigen producten is ICH BV bezig om een productie hal op te zetten en in te richten, waarbij productieprocessen, automatisering en kwaliteitsprocessen opgezet worden. Automatisering en productie van mouldings heeft op korte termijn grote prioriteit.

Tevens is De-Engineer bezig met een innovatieve ontwikkeling, die begin 2022 geïntroduceerd wordt in de markt. Vanaf dat moment wordt het product verder ontwikkeld volgens marktconforme voorwaarden. Voor dit project lopen er verschillende subsidietrajecten, namelijk de VIA 2020 dit is een ontwikkelsubsidie en hieruit volgde de DTZ, dit is een goed gekeurde Europese investeringssubsidie.

Wat bieden wij jou?
• Uitstekend salaris en met secundaire arbeidsvoorwaarden;
• Een dynamische functie met afwisselende werkzaamheden;
• Ruimte om jezelf te ontwikkelen en kansen voor de toekomst.

Compliance Engineer

• Jij draait mee in het ontwikkelproces van onze producten in een multidisciplinair team;
• Jij wordt verantwoordelijk en coördineert het documenteren van alle projecten en producten;
• Je vindt het een uitdaging om CE markeringen te controleren en te beoordelen, en de certificeringseisen te identificeren.
• Met jouw brede technische achtergrond en interesse weet je zowel systeem- als componentniveau te spiegelen aan wetgeving, normen en eisen. Daarvoor ben je inhoudelijk op de hoogte van de toepassing zijnde wet- en regelgeving maar zeker ook de wijzigingen hierin;
• Handleidingen en instructies kloppen net als de productconformiteitscontroles en de vastleggingen hiervan, als jij je hiermee hebt bemoeit! 

Daarnaast hou jij je bezig met de ondersteuning en uitvoering van zowel interne als externe audits. Je hebt een uitvoerende rol bij het organiseren van CE-Markering en andere certificeringen.

Wellicht ben je nog geen expert in het vakgebied van CE, ISO of homologatie, maar wil je je hierin graag specialiseren.

Mechanical Engineer

Jij draait mee in het ontwikkelproces van onze producten in een multidisciplinair team;
• Al de trajecten bereid je vakkundig voor met de juiste technische documentatie;
• Engineren in 2D/3D CAD programma’s;
• Gaat niet alleen theoretisch te werk maar ook praktisch;
• Construeren van nieuwe technische ontwikkelingen.

Daarnaast heb je ervaring met 3D printing, prototyping of is jouw wens om je hierin te ontwikkelen, hou jij je bezig met het construeren uitdenken en simuleren van technische vraagstukken, volgens de machinerichtlijn.

Wellicht ben je nog geen expert in het vakgebied van pneumatiek en/of de machinerichtlijn, maar wil je je hierin graag specialiseren.

Electrical Engineer

• Jij draait mee in het ontwikkelproces van onze producten in een multidisciplinair team;
• Al de trajecten bereid je vakkundig voor met de juiste technische documentatie;
• Elektrotechnische kennis en ervaring met elektroschema’s uittekenen en lezen;
• Jij wordt verantwoordelijk voor het regelen van de besturing en de automatisering van de productie;
• Jij houdt je bezig met de besturing en beweging van machines/systemen en productie.

Daarnaast ben je ook mechanisch handig, en hou jij je bezig met een nieuw programeer programma waarbij er diverse automatiseringen geprogrammeerd dienen te worden. Er word verwacht dat je zelfstandig te werk kan gaan.

Wellicht ben je nog geen expert in het vakgebied van PLC programmeren en diverse besturingen, maar wil je je hierin graag specialiseren.

Solliciteer nu!
Kun jij zowel zelfstandig als in teamverband werken? Stuur jouw sollicitatie voorzien van CV, motivatie en foto naar Josephine Pieters: josephine@ichbv.nl
Klik hier voor ons YouTube kanaal of bekijk onze kernwaarden.

We hopen snel van je te horen!

ICH wenst niet benaderd te worden door uitzendbureau’s, recruiters en andere derde partijen.