Vacature operationeel inkoper - ICH BV

Wij zijn op zoek naar een enthousiast en fulltime: 

Operationeel inkoper

Zou de titel ‘operational purchase’ jou wel goed staan? ICH BV is op zoek naar een operationeel inkoper om ons gezellige team te versterken. Binnen ons bedrijf zijn de lijntjes kort ( met o.a. de afdeling verkoop, financiën en magazijn), waardoor er efficiënt en effectief gewerkt wordt. 

Een greep uit de werkzaamheden:
• Aanvragen van verschillende offertes;
• Besteladviezen verwerken tot inkoopopdrachten;
• Bewaken van tijdige leveringen;
• Contact opnemen met leveranciers in geval van afwijkingen of klachten;
• Verwerken en doorvoeren van prijswijzigingen in het systeem. 

Wie ben jij?
Je hebt een (MBO 4 / HBO) opleiding afgerond in een relevante richting zoals financieel/ administratief of commercieel. Je zou jezelf omschrijven als communicatief vaardig en kunt goed overweg met Excel. Daarnaast heb je Engels (en bij voorkeur ook Duits) in je taalportefuille. Een aantal jaren werkervaring is een pré.

Wie zijn wij?
Wanneer iemand vraagt wat wij doen, dan zeggen wij dat we lucht verkopen. Wij zijn namelijk dé specialist in pneumatiek en afsluiter techniek. Wij zien onszelf als een vitaal familiebedrijf: een informele en platte organisatie waar werkgeluk op nummer één staat.   

Wat bieden wij?
ICH biedt een afwisselende en uitdagende baan, met een breed scala aan secundaire arbeidsvoorwaarden: sporten in onze eigen sportzaal, avontuurlijke teamuitjes en trainingen. 

Ben jij de enthousiaste collega die ons team komt versterken? Stuur dan je motivatiebrief en cv via e-mail naar josephine@ichbv.nl. 

We hopen snel van je te horen!

ICH wenst niet benaderd te worden door uitzendbureaus, recruiters , freelancers en andere derde partijen.