Aventics

Aventics

AVENTICS is wereldwijd actief als toonaangevend fabrikant van pneumatische componenten, systemen en speciale toepassingen. De pneumatiekspecialisten bieden producten en diensten voor de geautomatiseerde industrie en leggen hun focus bovendien op de branches commercial vehicles, food and beverage, railway technology, life sciences, energy and marine technology.

Door de integratie van elektronica evenals het gebruik van vooruitstrevende materialen en door zich te concentreren op trends als de veiligheid van machines en industrie 4.0, speelt Aventics een voortrekkersrol bij gebruiks- en milieuvriendelijke oplossingen.

AVENTICS werd in 2018 overgenomen door Emerson. AVENTICS is een sterk productmerk en voegt zich nu bij ASCO, TESCOM en TopWorx als onderdeel van Emerson’s wereldwijde Fluid Control & Pneumatics-portfolio. Als onderdeel van de Emerson-groep maakt AVENTICS slimme oplossingen mogelijk voor pneumatische toepassingen die de effici├źntie maximaliseren en het potentieel van de verbonden activiteiten van onze klanten benutten.

Aventics assortiment

cilinder_aventics

Cilinders

AVENTICS pneumatische cilinders: zuigerstangcilinders, stangloze cilinders en roterende aandrijvingen - hoge prestaties, veelzijdig, betrouwbaar.

ventiel_aventics

Ventielen

Van de mechanisch, pneumatisch of elektrisch bediende enkele klep tot zeer functionele, modulaire klepsystemen en veldbusverbindingen.

frl_persluchtverzorging_aventics

FRL Perslucht verzorging

Hoogwaardige filtering, controle en smering - alle componenten en accessoires die nodig zijn voor een betrouwbare persluchtvoorbereiding.

aventics_logo

Aventics diversen

Revisieset, filterpot, flens, spoel en tussenplaat.