Kernwaarden

Kernwaarden ICH BV

Een open-minded en gepassioneerd familiebedrijf, dat is ICH BV. Met een leuk enthousiast team zorgen we samen voor een passende oplossing voor alle technische vragen. We staan voor respect, passie, discipline en vitaliteit. Dit zijn onze kernwaarden, het hart en fundament van ICH. Deze zijn herkenbaar en voelbaar binnen ICH.

kernwaarden_respect

Respect

Iedereen zit anders in elkaar, het een is niet goed en het andere niet fout. Met deze insteek vinden wij het veel makkelijker om elkaar als collega’s te accepteren en respecteren. Een goede samenwerking start met wederzijds begrip, samen zijn we een team die streven naar een leuke werksfeer. Bij ICH hebben we de vrijheid om onszelf te zijn. Ook zijn we behulpzaam naar elkaar en proberen we elkaar altijd naar een next level te krijgen.

kernwaarden_passie

Passie

Wij krijgen energie van ons werk en proberen het beste uit onszelf te halen. Onze passie voor het werk is te zien aan onze enthousiasme en gedrevenheid en dit brengen we ook over aan elkaar als collega’s en aan onze klanten.

kernwaarden_discipline

Discipline

Bij ICH maken we duidelijke afspraken en komen deze na. We nemen verantwoordelijkheid voor onze activiteiten en stellen duidelijke prioriteiten. We hebben de discipline om ons verder te ontwikkelen en willen de beste zijn in ons vakgebied. Dit schept een band en wederzijds vertrouwen.

kernwaarden_vitaliteit

Vitaliteit

We vinden een gezonde balans tussen onze mentale en fysieke gezondheid belangrijk. We proberen daarom fit en vitaal te blijven, zodat we voldoende energie hebben en beter in ons vel zitten. Dit komt weer ten goede aan onze werkprestaties en de werksfeer.