ICH als leverancier - ICH BV

ICH als leverancier

Op deze pagina beschrijven we wie wij zijn, welke klanten wij goed bij ICH BV vinden passen en hoe we het liefst samenwerkingen aangaan. In het kort: ICH als leverancier. 

Wij houden van korte lijnen en direct contact met onze leveranciers en zeker met onze klanten. Onze speerpunten met betrekking tot het orderproces zijn: snelheid, transparantie en eenvoud. Wij bieden klanten verschillende manieren om te bestellen, omdat iedere klant zijn eigen voorkeuren heeft. Het is mogelijk om bestellingen te plaatsen via de webshop, EDI en de BusinessShop van Unite. Op dit moment vinden de meeste bestellingen plaats via onze webshop pneumatiek.nl. Daarnaast zien we dat EDI steeds meer groeit.

 

Eindgebruiker

Allereerst is er de eindgebruiker die weet wat hij maakt en de technische kennis heeft om artikelen te zoeken en aan te sluiten. Deze kan hij direct online vinden en bestellen. Heeft u als eindgebruiker niet deze technische kennis in huis, dan adviseren wij om dit uit te besteden.

MRO

De vervangingsmarkt, ook wel MRO (maintenance, repair and operating) genoemd, kan ook bij ons terecht. Omdat we veel van de gerenommeerde merken in het pakket hebben, heeft u bij ons één aanspreekpunt om deze artikelen onder te brengen. De orderstroom kan eenvoudig via de webshop of EDI.

ICH-als-leverancier-afbeelding

OEM

Voor de maak industrie (OEM) gaat dit nog veel verder. Hier kunnen we op verschillende facetten een bijdrage leveren, bijvoorbeeld door product integratie. Mocht het nodig zijn dan kunnen we artikelen pre-assembled of compleet geassembleerd afleveren. Neem hiervoor contact op met info@de-engineer.nl of kijk op de-engineer.nl.

Voor trajecten waarbij een deel (of het gehele) productieproces verzorgd moet worden, komen wij langs om de behoefte af te stemmen. Vanwege onze onafhankelijkheid van merken kunnen we samen met u bepalen wat het beste bij u past. Als aanbieder van alle grote pneumatiek en afsluitertechniek merken hebben wij altijd de juiste oplossing. Daarnaast kunnen we de expertise van onze importeurs en de verschillende dealerschappen inzetten voor technische ondersteuning. 

Technische groothandel

Uiteraard zijn technische groothandels van harte welkom met aanvragen. Wij verwachten dat, gezien de aard van hun bedrijfsvoering en positie in de bedrijfskolom, deze groothandels zélf vooronderzoek doen en weten wat zij weder verkopen.

Team

Het enthousiaste team van ICH BV staat klaar om u te woord staan bij aanvragen, het verwerken van uw orders en verzekeren u van een snelle afhandeling. Onder een snelle afhandeling verstaan dat u op werkdagen binnen 24 uur een offerte heeft in het geval van voorraadartikelen.