AZ Pneumatica

AZ Pneumatica

Geschiedenis AZ Pneumatica

AZ Pneumatica is sinds 1982 actief als fabrikant van pneumatische kleppen en apparatuur.

Met behulp van de beste beschikbare technologieën, met een bijzonder zorgvuldig ontwerp, heeft AZ Pneumatica een reeks standaardproducten kunnen ontwikkelen waarop de aanwezigheid op de Italiaanse en buitenlandse markt is gebaseerd.

Er wordt bijzondere aandacht besteed aan de ontwikkeling van geïntegreerde pneumatische oplossingen en speciale producten op basis van de behoeften van de klant, die bekwame en flexibele assistentie kunnen vinden. De productie op basis van gereedschapswerktuigen met numerieke besturing en de tests die op het hele product zijn uitgevoerd, garanderen een hoge betrouwbaarheid. Het bedrijf heeft onlangs haar faciliteiten uitgebreid en heeft vandaag een groeiend commercieel netwerk.

AZ Pneumatica is een producent met een zeer compleet leveringsprogramma, AZ Pneumatiek wordt vertegenwoordigd door ICH BV op de Nederlandse markt. Betrouwbare kwaliteit en lange stand-tijden maken dat de pneumatiek systemen en apparatuur een vertrouwde basis vormen voor uw automatisering.

Op onze webshop vindt u 1.000 standaard AZ pneumatiek artikelen met prijs, levertijd en technische documentatie. Expresse/directe leveringen zijn mogelijk.

AZ Pneumatica assortiment