Loxeal

LOXEAL Industrielijm

Loxeal Industrielijm

Zoekt u een technische lijm? Vind hier alle Loxeal industrielijm soorten. Lijmen voor perslucht, pneumatiek, drinkwater en hydrauliek toepassingen.

Geschiedenis Loxeal
Loxeal Engineering Adhesives is een Italiaanse onderneming die sinds de vroege jaren tachtig wereldwijd hoogwaardige kleefstoffen en industriële oplossingen levert.

De toewijding van Loxeal is gecertificeerd sinds 1993, toen Loxeal een van de eerste Italiaanse chemische bedrijven was die UNI EN ISO 9001-certificering behaalde, gevolgd door UNI EN ISO 14001 in 2011. Veel van hun producten zijn gecertificeerd volgens internationale normen en voorschriften.

Het Loxeal Research & Development-team is constant betrokken bij het ontwikkelen van producten van hoge kwaliteit die voldoen aan de veiligheids- en milieuregelgeving en getest in ons laboratorium voor kwaliteitscontrole.

Zoekt u een technische lijm?
Vind hier alle Loxeal industrielijm soorten. Lijmen voor de perslucht, pneumatiek, drinkwater en hydrauliek toepassingen en bijna alle industrielijm vragen. Uw technische vragen zijn van harte welkom.

Alle Loxeal Industrielijmen verkrijgbaar bij ICH BV, voorzien van prijs levertijd en technische documentatie. 

Loxeal assortiment

schroefdraad-afdichting

Schroefdraadafdichting

Meerdere schroefdraadafdichtingen met DVGW, WRAS, NSF en BAM certificaat. Maximale temperatuur tot 200°C.

schroefdraad-borging

Schroefdraadborging

Verkrijgbaar in verschillende viscositeiten en sterktes. Meerdere schroefdraadborgingen met DVGW certificaat. Maximale temperatuur tot 230°C.

loxeal_vloeibare-pakking

Vloeibare pakking

Meerdere vloeibare pakkingen voor hoge temperaturen en vormt een soepele en elastische pakking. Maximale temperatuur tot 250°C.

loxeal_2-componentenlijm

2-Componentenlijm

Meerdere 2-Componentenlijmen voor vaste en flexibele lijmverbinding. Maximale temperatuur tot 80°C.

loxeal_UV-lijm

UV lijm

Deze UV-lijm droogt door middel van ultraviolet licht. Geschikt voor een temperatuur van -50° ~ 120°C.

loxeal_bevestigingslijm

Bevestigingslijm

Verkrijgbaar in verschillende viscositeiten en voor het bevestigen van assen, lagers, tandwielen en meer! Geschikt voor een temperatuur tot 200°C.

loxeal_secondelijm

Secondelijm

Verkrijgbaar in verschillende viscositeiten en voor het verlijmen van rubber, metaal, keramiek, leer en plastics! Beste resultaten met spleten minder dan 0.1mm. Geschikt voor een temperatuur tot 200°C.

loxeal_activatoren

Activatoren

Groot assortiment met Loxeal activatoren. Verschillende oppervlaktebehandelingen voor het versnellen van de uitharding van anaërobe lijmen.