Parker Hannifin

Parker Hannifin

parker_pneumatiek

Bedrijfsprofiel
Parker Hannifin is wereldwijd marktleider in aandrijvings- en besturingstechnologieën. Zij leveren precisie engineeringsoplossingen in een breed scala aan mobiele, industriële en ruimtevaart markten. Parker is te vinden op én aan alles wat beweegt.

Deze grote speler in de markt is wereldwijd marktleider in de ontwikkeling, productie en verkoop van technologieën, systemen en componenten op het gebied van aandrijving, besturing en procesbeheersing. Parker levert producten in negen technologieën: hydrauliek, pneumatiek, slangen&koppelingen, afdichtingen, procesbeheersing, filtratie, klimaatbeheersing, electromechanica en luchtvaart. 

Naast het enorme aanbod heeft het van oorsprong Amerikaanse bedrijf ook een flinke geschiedenis. In 2017 werd het 100 jarig bestaan gevierd met een heus boekwerk van 396 pagina’s (!) over de hoogte- en dieptepunten van Parker Hannifin.

Het zeer gevarieerde productassortiment is verkrijgbaar bij ICH BV op onze webshop pneumatiek.nl. Voorzien van prijs, levertijd en technische documentatie.

Parker assortiment