Univer Pneumatiek – ICH BV

Univer Pneumatiek

univer_pneumatiek_catalogus
Documentatie Univer productoverzicht

Univer Pneumatiek de toonaangevende producent uit Milaan. ICH Pneumatiek Specialist heeft meer dan 25 jaar ervaring met Univer Pneumatiek en is officieel importeur voor de Nederlandse markt. Door de jarenlange expertise op het gebied van productie en ontwikkeling van pneumatiek ventielen, cilinders en logische elementen is Univer Pneumatiek een van de bekende spelers in de pneumatiek branche.

Op onze webshop vindt u 3.000 standaard Univer artikelen met prijs, levertijd en technische documentatie. Expresse/directe leveringen zijn mogelijk.

Univer_cilinder
Univer_eerste_ventiel
univer_pneumatiek
univer_gr8
univer_group

Geschiedenis Univer

Ontstaan
UNIVER is in de jaren zeventig van de vorige eeuw begonnen met activiteiten op het gebied van industriële automatisering, met de productie van de eerste serie pneumatische kleppen en schotelkleppen voor vacuüm.

Het begin
In de volgende decennia heeft het verbredende aanbod van technologisch geavanceerde en originele pneumatische componenten de voortdurende groei en ontwikkeling van het bedrijf mogelijk gemaakt, dat een van de belangrijkste Italiaanse bedrijven is geworden in de productie van industriële automatiseringsapparatuur.

Automotive
In 2000 werd, na jarenlange ervaring in de levering van pneumatische componenten aan de automarkt, de divisie Automotive opgericht, waarmee tal van oplossingen voor BIW (Body in White) in de auto-industrie werden ontwikkeld.

GR8
Nieuw binnengekomen, de divisie van modulaire gereedschapssystemen (GR8) vertegenwoordigt de nieuwe uitdaging in het persveld en de behandeling van metalen platen in de automobiel- en industriële automatisering.

Elektronic
De divisie Electronic, die zowel de divisies Pneumatic Automation als Automotive ondersteunt, is gespecialiseerd in de studie, het ontwerp en de fabricage van de elektrische en elektronische apparaten die zijn geïntegreerd in UNIVER-producten.

Service Univer
In Italië beheerst het commerciële bedrijf UNIVER SERVICE S.r.l. de binnenlandse markt en garandeert een snelle en efficiënte service dankzij verschillende operationele kantoren en distributeurs in het hele land.

Univer Group
UNIVER Group heeft veel directe vestigingen en een actief distributienetwerk dat de belangrijkste geïndustrialiseerde gebieden bestrijkt.