Drukregelaar zuurstof – ICH BV

Drukregelaar zuurstof

Insert Deal banner

Hoogwaardige componenten zoals drukregelaar zuurstof voor de hoge druk procestechniek. 

Bij onze leverancier ID Insert Deal in Noord Italië wordt de productie inmiddels weer voortgezet. Wel met minder personeel. Maar in overeenstemming met de noodpreventieve maatregelen die momenteel in Italië van kracht zijn. Hierdoor worden alle werknemers strikt beschermt tegen de besmetting en verspreiding van Covid-19.

Insert Deal wordt gerekend tot één van de bedrijven dat gekwalificeerd is om drukregelaars te produceren die geschikt zijn voor zuurstof. Deze worden ingekocht door gasproducerende groepen (Sapio, Linde, Sol, Nippon Gases) om distributie-installaties uit te rusten om levensreddende beademingsapparatuur te bouwen. Voor bijvoorbeeld intensive care-afdelingen in ziekenhuizen.

Let op: deze zuurstofregelaars worden niet rechtstreeks op longmachines toegepast. Maar ze worden gebruikt om de zuurstofdruk in de toevoersystemen te verminderen en te stabiliseren op de intensive care-afdelingen.

Insert Deal blijft dus open, zodat zij de aanvragen kunnen bedienen. Hieronder een overzicht van de meest gebruikte regelaars op dit moment, bekijk ze onze  pneumatiek webshop:

Social distancing bij Insert Deal

INSERT DEAL ASSORTIMENT