E-WATERBLOCK en terugblik Aquatech - ICH BV

E-WATERBLOCK

Eltek heeft een nieuwe waterstop uitgebracht: E-WATERBLOCK. Dit slimme waterslot is gemakkelijk te installeren en sluit het water af wanneer het onregelmatigheden detecteert. Hiermee voorkomt de E-WATERBLOCK dat er waterschade door lekkage ontstaat. Daarnaast is het apparaat niet afhankelijk van netstroom, waardoor ook bij stroomuitval lekkage wordt voorkomen.

Bluetooth

Dankzij de ingebouwde Bluetooth-functie kan de gebruiker op afstand communiceren met het apparaat. Dit zorgt voor nóg meer gebruiksgemak: zo is het mogelijk om de instellingen aan te passen, het waterverbruik af te lezen en afwijkingen te detecteren, allemaal via een handige app. 

Pre-order

E-WATERBLOCK is begin 2022 te verkrijgen bij ICH BV. Pre-orderen is mogelijk, neem hiervoor contact met ons op.

Terugblik Aquatech 2021

Aquatech 2021

Begin november heeft Aquatech Amsterdam 2021 plaatsgevonden in congresgebouw RAI. Wij willen alle bezoekers van de stand enorm bedanken voor hun bezoek. 

Het evenement duurde vier dagen en met ruim 15.000 bezoekers was het een goedbezochte editie. Desondanks de coronamaatregelen was het contact als vanouds. 

De volgende editie van Aquatech Amsterdam zal plaatsvinden van 6 tot en met 9 november 2023. Wij hebben alvast deze data omcirkeld in onze agenda, u ook?