Hoogeveen On Stage - ICH BV

Hoogeveen on stage 2023

Vorige week vond de 6e editie van Hoogeveen On Stage plaats. Deze dag gingen ruim 850 scholieren van het VMBO met verschillende bedrijven uit de regio in gesprek. Het evenement omvatte zo’n 200 bedrijven uit verschillende sectoren en uiteraard mochten De-Engineer BV en ICH BV niet ontbreken.  Onze complimenten voor de organisatie, want het evenement was ronduit spectaculair en tot in de puntjes verzorgd.

Bedrijvenfeest

Onder een luid applaus, energieke muziek en flitsende lampen kwamen de leerlingen van het Roelof van Echten College en RSG Wolfsbos de zaal binnen gelopen. De uren die daarna volgen, staan in het teken van zelfontwikkeling. De opdracht is simpel: ga bij de stands langs die jouw aandacht trekken en interesseren en kies uiteindelijk twee bedrijven waar jij wel eens een dagje wilt meekijken. Deel je toekomstdromen met de mensen die het vak uitoefenen en ontwikkel jezelf op deze manier. Al snel werd het druk in het blauwe gedeelte (techniek) en binnen no-time waren Roos (Engineer) Bennie (Productie) en Josephine (HR) in gesprek met een clubje scholieren.  

we hebben toestemming voor het gebruik van deze foto
Previous slide
Next slide

Josephine: “we hebben kunnen vertellen en laten zien wat ons mooie vak / bedrijf inhoudt. Het was een zeer geslaagde dag. Over twee weken komen 13 jongens/meisjes bij ICH BV en De-Engineer BV op locatie om tijdens de Mee-doedag bij ons te werken. We vonden het erg mooi om de oprechte interesse in techniek te zien bij deze jonge mensen. De meeste kinderen die we hebben gesproken zijn erg nieuwsgierig en hebben zin om een keer mee te kijken.”

Dit was de eerste editie van Hoogeveen on Stage waar De-Engineer en ICH BV aan deelnamen. We streven ernaar om zoveel mogelijk mensen(jong en oud) te enthousiasmeren voor techniek en worden zelf nóg enthousiaster van alle positieve reacties. Indien mogelijk zijn we volgend jaar zeker weer van de partij.