Meebestellen poster standaardartikelen - ICH BV

Meebestellen poster 'ICH BV standaardartikelen'

Vanaf deze week is het mogelijk om onze poster met standaardartikelen aan uw bestelling toe te voegen. Hiervoor is een optie aangemaakt in de winkelwagen. De posters zijn gratis en worden samen met uw bestelling verzonden. Het gaat om de volgende vier posters:

– Afsluiters
– CDC insteekkoppelingen
– Draadfittingen
– Insteekkoppelingen metaal 

 

Hoe werkt het?

Op iedere poster staat rechtsboven een QR-code die gescand kan worden. Deze brengt u naar de digitale versie van de desbetreffende poster. Op deze pagina kunt u op het gewenste artikel klikken om deze in de webshop te bekijken. Zo wordt bestellen nóg makkelijker.

Op de pagina van de digitale versie van de poster staat een code. Wanneer u deze gebruikt bij weborders ontvangt u 2% korting. Deze code is tot 01 december 2022 te gebruiken. 

Vanaf 1 december 2022 kunt u onze jaarlijkse toetsenbordonderleggers aan uw bestelling toevoegen in de webshop. Bij deze zending zit nóg een ‘ICH standaardartikelen’ poster: Push-in FOOD. Hiervoor geldt hetzelfde: scan de QR-code om naar onze website te gaan. Ook op deze webpagina staat een kortingscode. Deze kunt u gebruiken tot 1-1-2023. 

Zo ontvangt u de rest van 2022 2% korting op onze standaardartikelen!

ICH BV behoudt zich het recht om zonder opgaaf van reden en op ieder moment de actie te beëindigen. De korting is niet van toepassing op specials. Niet te combineren met prijsafspraken en overige uitzonderingen.