MIX Noordoost en Interclean - ICH BV - De-Engineer BV

MIX Noordoost en Interclean Amsterdam

Maakindustrie expo Noordoost

Over 3 weken vindt MIX Noordoost plaats. ICH BV is, samen met De-Engineer BV, aanwezig op deze eerste editie.

Een tijdje geleden vertelde Bryan Koops, managing director bij ICH BV, in een interview wat de bezoeker kan verwachten. In dit nieuwsartikel delen we het programma. 

Beurspresentaties

Sinds de officiële oprichting heeft De-Engineer BV maar een doel: hét  engineeringbedrijf in kunststof ventielen en afsluiters worden. Hiervoor heeft het jonge bedrijf zich omringd met experts op het gebied van kunststof. Deze partnerbedrijven zijn op 18 en 19 mei aanwezig en vertellen graag meer over hun productietechnieken. Bekijk hieronder gastsprekers. De tijden worden nog bekend gemaakt, dus houd deze pagina in de gaten.

 

Partner            Techniek             
Artiplast        – Spuitgieten
Kumagaya    – Rotatiegieten
RPP                – Vacuümvormen

 

Kaarten reserveren

Via onderstaande knop kunt u uw kaarten reserveren voor de eerste editie van MIX Noordoost. 

Interclean Amsterdam

Vlak voordat ICH BV en De-Engineer BV naar Hardenberg gaan, is er nog een andere beurs: Interclean. Op 10, 11, 12 en 13 mei verandert Amsterdam tot hoofdstad van de schoonmaak- en hygiëne-industrie. 

Bezoekers en exposanten vanuit alle hoeken van de wereld zijn aanwezig op dit vierdaagse evenement. Voor De-Engineer BV is Interclean de eerste beurs waaraan het officieel deelneemt onder eigen naam.  U vindt onze engineers in hal 12, stand 12.810.

Kaarten reserveren

Via onderstaande knop kunt u uw kaarten reserveren voor Interclean Amsterdam.