Pneumatische kast – ICH BV
pneumatische_besturingskast

Pneumatische kast

Met een eigen engineer- en assemblage afdeling wordt de pneumatische kast geheel ontwikkeld naar de wensen van de klant.

De-Engineer (ICH BV) ontwikkeld in opdracht van de klant verschillende pneumatische kasten. Deze besturingskasten worden geheel ontwikkeld naar de wensen van de klant, waarbij de klant hierbij het testprotocol bepaalt. Dit testprotocol is afhankelijk van hoe de pneumatische schakelkast gebruikt gaat worden.

Met een eigen engineer– en assemblage afdeling zijn de opdrachten voor het ontwikkelen van pneumatische kasten snel en efficiënt realiseerbaar.

Voordelen van De-Engineer:

  • De-Engineer ontwikkeld samen met de klant
  • Een eigen engineer- en assemblage afdeling
  • De klant bepaalt het testprotocol
  • Professionele montage
pneumatische_besturingskast_

Zuigen en blazen met perslucht

Wij hebben een mooie uitdaging gerealiseerd bij een opdrachtgever met een technisch onmogelijke vraag.

De vraag was of wij in één compact toestel onderdruk of overdruk kunnen creëren met als energiebron perslucht. En of het mogelijk is om met een pneumatisch stuursignaal de onderdruk of overdruk te kunnen realiseren. Er dient in beide toestanden veel flow te ontstaan. En ja, graag willen we zonder elektrisch signaal werken, maar met optisch en/of akoestisch signaal.

Natuurlijk kunnen we de ins en outs niet bekend maken. Echter de rechten van de vinding liggen bij ICH BV. Toen we voor deze opdracht stonden leek het echt onmogelijk. Toch slaagde onze afdeling De-Engineer in het vinden van een oplossing.

In een tijdsbestek van bijna 8 maanden werden de ontwikkelingen gedaan en veel testen. Toen het product klaar was, werd de uitvinding trots vastgelegd.

Neem bij onmogelijke vragen contact op met onze afdeling De-Engineer.