Tefen PVDF-koppelingen - ICH BV

Tefen PVDF-koppelingen

Wij hebben ons assortiment uitgebreid met Tefen PVDF-koppelingen. Polyvinylideenfluoride (PVDF) biedt uitzonderlijke mechanische eigenschappen, chemische bestendigheid en thermische voordelen. Bovendien vertoont het hoge stabiliteit, waardoor het ideaal is voor toepassingen blootgesteld aan UV-, radioactieve en gammastraling. Tefens PVDF-fittingen zijn gecertificeerd voor gebruik met drinkwater (NSF) en in voedsel (FDA), waarbij ze temperaturen tot 120°C weerstaan.

Deze koppelingen worden veel gebruikt in diverse sectoren, waaronder de petrochemische, halfgeleider-, waterdestillatie-, farmaceutische en voedingsindustrieën.

Tefen PVDF-koppelingen

Tefen als producent

Tefen wordt algemeen erkend als een toonaangevende ontwikkelaar en fabrikant van doseerpompen en stroomproducten, die voldoen aan uiteenlopende industriële behoeften. Het is een plezier voor ons om deze producten met onze klanten te delen. We bieden oplossingen die de verwachtingen overtreffen en de tand des tijds doorstaan.

Ontdek vandaag nog de veelzijdigheid van Tefen PVDF-koppelingen.

Tefen Documentatie
Tefen PVDF-koppelingen Documentatie

Tefen PVDF Opsteekkoppelingen

PVDF-opsteekkoppelingen worden gebruikt voor het verbinden van leidingen of buizen in diverse industrieën. Deze Tefen koppelingen zijn ontworpen om bestand te zijn tegen corrosieve chemicaliën, hoge temperaturen en druk.

Tefen PVDF Slangpilaars

Tefen PVDF Slangpilaars is een type koppeling dat wordt gebruikt om een slang aan te sluiten op een ander apparaat of component, zoals een drukschakelaar, pomp, of een ander leidingsysteem.

120519_120619_TEFEN_PVDF-BSPT-_NPT-Pipe-Reducing-Coupling

Tefen PVDF Draadfittingen

PVDF Draadfittingen zijn ontworpen om gemakkelijk te worden gemonteerd op leidingen of slangen met behulp van draadverbindingen, waardoor ze veelzijdig zijn voor verschillende toepassingen in diverse industrieën.