TIV Hardenberg – ICH BV
Op 17, 18 en 19 september 2019 is het zover, dan staat ICH met De-Engineer op de Technisch Industriële Vakbeurs in Hardenberg. Onze engineers staan klaar om uw vraagstukken te beantwoorden.

Wat houdt de beurs in?
Alles wat nodig is om een product te ontwerpen en alle materialen, componenten en technologieën die bezoekers daarvoor moeten inkopen. Aandrijf- en besturingssystemen, (nieuwe) materialen, bevestigingstechnieken, engineering en design services, fijnmechanische onderdelen, halffabricaten, materiaal meten, testen en onderzoeken, oppervlaktebehandeling, productontwikkeling software en systemen en sensortechnieken.

Alles wat direct betrokken is bij het produceren van een product.
Machine componenten en modules, machine software, machineonderhoud en -veiligheid, machines voor materiaalverwerking en tooling.
Alles wat niet direct betrokken is bij het productieproces en geen onderdeel is van producten die gemaakt worden, maar wel aanwezig is in een productiebedrijf. Energiebeheersing, interne logistiek systemen, klimaatbeheersing en logistiek management software.

TIV Hardenberg 2019 vakbeurs
TIV is inmiddels uitgegroeid tot dé vakbeurs voor de maakindustrie in de regio Noord- en Oost-Nederland. Het vakevent vindt plaats in Evenementenhal Hardenberg. Op 17, 18 en 19 september 2019 ontmoeten 200 exposerende bedrijven en 6.000 vakprofessionals elkaar om zaken te doen, te netwerken, kennis te delen en het ontdekken van innovatieve producten en diensten.

Waar kan men zich aanmelden?
ICH staat dit jaar in hal 5, stand 543. Onze technisch specialisten en engineers staan klaar om uw technische vraagstukken te beantwoorden, het demonstreren van geëngineerde eindproducten en het delen van informatie op het gebied van afsluiters en pneumatiek. Om kaarten te bestellen klik op deze link. Per registratie kan men twee kaarten aanvragen. Of maak gebruik van de registratiecode 61917471

Maak een afspraak
Liever direct te woord worden gestaan tijdens de beurs door een specialist? Maak dan een afspraak door een e-mail te sturen naar: verkoop@ichbv.nl 
of bel ons op: 0528 34 2892