Unite BusinessShop - ICH BV

ICH BusinessShop

Bij ICH loopt automatiseren en gebruiksgemak hand in hand, wat voor beide partijen een win-win situatie creëert. Door de inkoop te automatiseren wordt de kans op fouten geminimaliseerd. Zo is het mogelijk om bestellingen te plaatsen via de webshop. Daarnaast kan er enige tijd via EDI besteld worden. Hier komt nu een extra optie bij: onze BusinessShop in de Unite Store.

Mercateo

De Unite Store, waarin de BusinessShop van ICH BV zich bevindt, is gekoppeld aan een platform genaamd “Mercateo’. Op het inkoopplatform Mercateo worden producten anoniem door leveranciers aangeboden. Anoniem, want vanuit het perspectief van de klant is Mercateo de leverancier. Op deze manier heeft de klant slechts één crediteur voor alle benodigdheden. Het platform biedt allerlei verschillende producten aan: van kantoorartikelen tot pneumatische onderdelen en afsluiters. De klant kan Mercateo niet benaderen voor technische vragen of documentatie. Hoewel dit bij de meeste producten op Mercateo niet nodig is, kan in sommige gevallen contact met de leverancier wenselijk zijn.

Om 1-op-1 relaties mogelijk te maken heeft Unite de BusinessShops en Unite Store in het leven geroepen. Op deze manier kunt u in contact komen met ons met uw technische vragen. 

Unite iCH nieuwsbericht - 2

Marktplaats

Klanten kunnen een BusinessShop toevoegen aan hun Mercateo-homepage. Op deze manier vormt zich een marktplaats met allerlei verschillende marktkraampjes: de BusinessShops. Zo is het gemakkelijk om leveranciers terug te vinden en gaat het 1-op-1 contact met ICH BV niet verloren. Ook eventuele prijsafspraken kunnen overgenomen worden. Nog steeds heeft de inkoper het voordeel dat er slechts één crediteur is. Dit blijft ongewijzigd ten opzichte van Mercateo. 

Koppeling

Voordat u onze Business Store kunt activeren, moet u geregistreerd zijn op Mercateo. Na registratie kunt u onze BusinessShop activeren in de Unite Store.
Een verdere koppeling is niet nodig. 

Klik op de button om naar de BusinessShop te gaan

PDF afbeelding
Handleiding ICH BV - Unite

N.B. het is nog steeds mogelijk om bestellingen telefonisch of via e-mail te plaatsen, maar zoals eerder aangegeven zijn hier extra kosten aan verbonden. 
Het is dus voordeliger om bestellingen te plaatsen via pneumatiek.nl, een EDI, of via onze BusinessShop. Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met verkoop@pneumatiek.nl.