Valvaut Effepi - pneumatische kleppen - ICH BV Nieuws

Valvaut Effepi

Zoekt u een betrouwbare leverancier voor Valvaut Effepi pneumatische kleppen? Bij ICH BV vindt u eenvoudig een prijs en levertijd met documenatie online!

Valvaut Effepi is opgericht in 1976 door de familie van Franzoni en maken voornamelijk pneumatische kleppen. Het brede assortiment Valvaut-kleppen van Effepi maakt het mogelijk om aan alle eisen te voldoen. 

Door de jaren heen is er continue gekeken naar de verbetering van het proces en van het product. Hierdoor is het inmiddels een wel bekende speler in de markt en meer dan 3 miljoen kleppen reeds geleverd. Pneumatische kogelkranen en schuifafsluiters gebruikt men in de industrie voor transport van verschillende vloeistoffen.

Effepi gebruikt alleen hoogwaardige materialen zoals brons, messing, aluminium en RVS. Bovendien krijgen veel onderdelen oppervlakkige behandelingen omdat het de kwaliteitseigenschappen van het materiaal verbeterd, wanneer dat nodig is. Controle is er tijdens de verschillende fasen van de productie en montage. Elke afzonderlijke klep wordt uitvoerig getest.

Documentatie: 

Klepafsluiter
Kogelkraan
Pneumatisch bediende haakse afsluiter

Voor overige artikelen van ICH BV kunt u hier terecht!

Valvaut kogelkranen
Serie F - Valvaut kogelkranen
valvaut_effepi_pneumatische_kleppen_fabriek
klepafsluiter_valvaut

Valvaut Effepi klepafsluiter

B-Serie klepafsluiter met sluiter bolklep.

valvaut_kogelkraan

Valvaut Effepi kogelkraan

F-Serie kogelkraan met roterende pneumatische aandrijving.

haakse afsluiter valvaut

Valvaut Effepi haakse afsluiter

C-Serie pneumatisch bediende haakse afsluiter. Deze afsluitklep is speciaal ontworpen voor het onderbreken van het vacuüm in het systeem.