Werkbezoek fabriek ID Insert Deal – ICH BV

Werkbezoek fabriek ID Insert Deal

In de laatste week van september is een kleine afvaardiging van ICH BV naar Italië gereisd om de fabriek van ID Insert Deal te bezoeken. Deze leverancier van alles op het gebied van procestechniek zit gevestigd in Villasanta, een plaatsje in de provincie Monza en Brianza. Ja, Monza, waar ook jaarlijks de formule 1 gereden wordt. Enfin. Insert Deal heeft alles op het gebied van high pressure toepassingen: drukregelaars, overdrukbeveiligingen en olievernevelaars voor technische gassen en vloeistoffen. 

Er valt genoeg te schrijven het werkbezoek, maar we beperken ons tot de belangrijkste mededeling:

Organiseren procestechniek

ID Insert Deal biedt de mogelijkheid om een specialist naar uw proces te laten kijken. Is uw organisatie bezig met verduurzaming met waterstof of een ander proces? ID Insert Deal denkt dan graag met u mee. Wanneer u geïnteresseerd bent en graag iemand van ID Insert Deal op bezoekt wil laten komen, dan is dit mogelijk in de maand november. Neem hiervoor contact met ons op via verkoop@ichbv.nl. 

Benieuwd wat ID Insert Deal zoal te bieden heeft? Bekijk dan de producten in onze webshop. Heeft u vragen of staat uw gewenste artikel er niet bij? Don’t think, just ask!