SMC JSX serie – ICH BV
SMC-JSX-serie

SMC JSX serie

De JSX serie van SMC bestaat uit direct gestuurde magneetventielen die ontworpen zijn om te werken in relatief extreme omstandigheden. Daarom is de behuizing volgens IP67 standaard, wat betekent dat deze volledig bestand is tegen het binnendringen van bijv. stof en zand en goed bestand is tegen water van buitenaf. Dit maakt de magneetventielen perfect voor situaties waarin compactheid en waterdichtheid belangrijk is, bijvoorbeeld bij sprinklerinstallaties in de kassenbouw. 

Een ander punt waarin de serie uitblinkt, is het besparen van energie. Zo is het gemiddelde verbruik zo’n 14% minder en neemt deze ook minder ruimte in. Ook is de behuizing rond de spoel draaibaar. Afhankelijk van het medium functioneert de kogelkraan bij temperaturen tussen de -10 en 60 graden. Bij water moet de temperatuur boven het vriespunt liggen. 

Bekijk hieronder de video van SMC of bekijk de producten in onze webshop, volledig voorzien van prijs, documentatie en levertijd. De documentatie vindt u op deze pagina en op de productpagina’s.

pdf documentatie
JSX serie SMC data sheet