CWS ventielen De-Engineer - ICH BV

CWS ventielen De-Engineer

Recentelijk uitgebracht is deze nieuwe Clear Water Solenoid valve 8 serie van De-Engineer BV. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn deze Normally Closed (NC), indirect werkende magneetventielen geschikt voor schoon water toepassingen. Door het unieke design is de CWS-serie waterslag arm. De body is gemaakt van PA66-GF30 en is bestand tegen een zeer hoge druk. Uiteraard voldoen de Clear Water Solenoid ventielen aan de eisen van meerdere richtlijnen zoals WRAS en ENEC en zijn de ventielen getest en gecertificeerd door IMQ. 

De ventielen zijn verkrijgbaar met verschillende aansluitingen: push-in, binnendraad of buitendraad. Standaard geleverd met één van de vier verschillende spoelen, namelijk: 12Vdc, 24Vdc, 24Vac en 230Vac. 

Samples

In de afgelopen periode hebben we ook een aantal samples verstuurd, zowel witte als zwarte bodies. Het gaat hierbij om samples die niet op de markt zijn gebracht. Het is aan te raden om, indien u een sample wilt testen, dit in een daarvoor bestemde omgeving te doen. Raadpleeg voor gebruik altijd de gebruikshandleiding en bekijk de data sheet. ICH en De-Engineer zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade die voortvloeit uit het gebruik van een sample. 

Wilt u ook een gratis sample ontvangen? Neem dan contact op via verkoop@ichbv.nl of vul het contactformulier in onderaan deze pagina.

PDF afbeelding
Data Sheet CWS 8
PDF afbeelding
User manual CWS 8

Verschillende aansluitingen, verkrijgbaar in:

push-in 8 mm
push-in 10 mm
push-in 12 mm 
Binnendraad G1/4″
Binnendraad G1/2″
Buitendraad G1/4″
Buitendraad G1/8″

De-Engineer en ICH BV

Voor alle technische specificaties, zie de documentatie bij het artikel in onze webshop. Heeft u vragen of bent u op zoek naar een andere, kostenbesparende oplossing? Don’t think, just ask! De-Engineer kan nog veel meer voor u betekenen, u hoeft enkel uw probleem kenbaar te maken. Neem contact met ons op via onderstaand formulier.