Nieuwe B.V. – ICH BV

De-Engineer BV officieel van start

Dit jaar werd naast ICH BV een nieuwe B.V. opgericht om te voorzien in een specifieke behoefte: het ontwikkelen van nieuwe of samengestelde producten. In het kader van MVO werken wij met duurzame, circulaire producten waar onze klanten onverminderd tevreden over zijn.

Samenwerking

Het jonge team van engineers werkt samen met opleidingscentrum NHL Stenden Hogeschool in Emmen op het gebied van kunststoffen en met Christelijke Hogeschool Windesheim in Zwolle op het gebied van Applied Mechanics. Naast de hogescholen zijn er goede contacten met regionale scholen zoals het Roelof van Echten College in Hoogeveen en de afdeling mechatronica van het Alfa College in Hoogeveen.

Ventiel specialist

De sterke combinatie is er door samenwerking tussen senioren en jonge afgestuurde talenten in verschillende disciplines. De-Engineer BV engineert  bijvoorbeeld ventielen en afsluiters, ventielblokken, magneetventielen voor de vending, drinkwater- en osmose machines.

Kunststof is de toekomst 

We build unlimited solutions Header

Het engineeren met spuittechnieken, thermovormen, rotatie spuitgietwerk en het ontwerpen van 3D printtechnologie is De-Engineer BV niet vreemd. Zo kan een prototype snel worden gemaakt. Ook is er, naast eigen expertise, een professioneel kennisnetwerk beschikbaar, waardoor grootschalig denken geen probleem is.

De-Engineer BV beschikt over ruime ervaring op het gebied van mechanische oplossingen. Constructies, aandrijvingen, applicaties en bijbehorende productiesystemen (of delen hiervan) worden vaak ontworpen in combinatie met elektrische of pneumatische aandrijftechnieken. Ook kan er meegedacht worden over elektronische besturingssystemen, zoals I/O en PCB. Daarnaast biedt De-Engineer BV uitkomst voor de maak-industrie op het gebied van automatisering en pick and place installaties.

Wenst u meer info over de mogelijkheden? Maak dan nu een afspraak door een mail te sturen naar info@de-engineer.nl of bel met +31 (0)528 34 2892.