Cleanfit serie Parker LEGRIS - ICH BV

Wijzigingen cleanfit serie Parker Legris

Per 1 juni gaan er een aantal wijzigingen in. Deze hebben betrekking op de cleanfit serie van Parker Legris. Hoewel deze geen invloed hebben op het functioneren, is met name de wijziging in besteleenheid van belang.  Daarnaast verandert de kleur van de drukknop van zwart naar grijs, omdat dit makkelijker is in het productieproces. Ook verandert het verpakkingsmateriaal: per 1 juni verpakt Parker Legris de producten met antistatisch polyethyleen.

De besteleenheid wordt verhoogd van 10 naar 100. Deze verhoging geldt voor de hele serie, behalve de cleanfit push-in koppelingen met een diameter van 10 en 12 mm. De besteleenheid hiervan blijft hetzelfde (10 stuks).

Bekijk hieronder het nieuwsbericht (.PDF).

Toepassingen Cleanfit

De serie is speciaal ontwikkeld voor toepassingen waarbij steriel apparatuur van belang is. Denk hierbij aan medische toepassingen zoals zuurstofmaskers, maar ook dialyseapparatuur of bij tandartsen. Ook in laboratoria en zogenoemde cleanrooms worden cleanfit push-in’s gebruikt, omdat deze voldoen aan de hoogste standaarden van ASTM G93. Daarnaast worden de koppelingen geleverd in luchtdichte, antistatische plastic zakken om de steriliteit te waarborgen.  Voor een volledig overzicht raden we onze klanten aan om documentatie te raadplegen.