Norgren Excelon Plus - ICH BV

Norgren Excelon Plus

De Excelon Plus serie van Norgren is recentelijk uitgebreid met een aantal handige accessoires. Een goed moment om dit modulaire FRL-systeem eens nader te bekijken. Het onderscheidende vermogen van deze serie zit voornamelijk in het gebruiksgemak en veiligheid. Ook is (een deel van) de serie comptabel met IO-Link.

Installatie, montage en onderhoud is een eitje, want de muurbeugels functioneren als een koppeling tussen de filter, reduceer en lubricator. Hierdoor is erg geen buis of slang meer nodig. Dit is geen nieuwe functie – andere merken bieden vergelijkbare opties -,  maar wel erg onderhoudsvriendelijk.    

Een ander concept dat onderhoud makkelijker maakt, is de verwijderbare behuizing en de filter. Deze is voorzien van een veiligheidspal, zodat men deze niet kan loskoppelen als er nog druk op staat. Wel zo veilig! Uiteraard zijn de drukregelaars voorzien van een vergrendelbare knop. 

Bekijk hier Excelon Plus in onze webshop. Staat het gewenste artikel of de gewenste samenstelling er niet bij? Don’t think, just ask! Stuur uw (aan)vraag via verkoop@ichbv.nl en ontvang binnen 1 dag reactie.